Wednesday, August 24, 2011

Return Of The Superior!

Hello Hello Hello!! ^^ 

Dah lame aku tak update blog ni,kan? Serius aku rindu blog ni but aku agak busy la sekarang. Exam non-stop. ==' Aku tau korang pernah rase ape yang aku rase,kan? BTW,rindu gile blog aku ni. ILYSFDM la,blog! *virtual web hug for my blog ONLY*

Okay fine. Otak aku pon dah bersarang macam blog aku ni. Tak tau nak cakap pasal ape dah. But selame korang tau,aku memang selalu update pasal KPOP je,kan? Kali ni,IT'S TIME FOR SUPER JUNIOR AGAIN!



Oh Yeah! Super Junior ni. Comeback untuk album ke-5 diorang. ^^ Happy gile nk 'pengsan' la  tunggu diorang punye comeback ni. BTW,jangan tenung gambar tengah tu lamelame. Bahaye weh! *WARNING*

Ni senarai lagu utk album ke-5 Super Junior,Mr. Simple : *klik pada lagu untuk mendengar*


And here goes the MV!! *drum rolls*


Ni time comeback diorang kat Music Bank 


Ni pulak comeback kat Music Core

<object width="400" height="255">

Ni time comeback kat Inkigayo


Comeback at M! Countdown 


To be honest,kan. Favorite comeback SJ untuk tahun ni aku paling suke kat Music Core. Fanchant die gile gempak!! Oh yeah. Ade antare korang maybe tak tau ape tu fanchant,kan?  


Tu je la untuk hari ni,okey? Byebye! ^^ 



Going to sleep now. Nitenite all! ^^



1 comment: